Nieuw muzikaal project Koor Eigen Wijs

Algemeen Kort nieuws

NIJMEGEN - Koor Eigen Wijs gaat komend half jaar als projectkoor aan de slag. 

Onder leiding van gast-dirigente Aimee Fray werkt het koor aan het project ‘Around the World’ met muziek uit verschillende landen en culturen. Het koor is daarom op zoek naar gastzangers (m/v) om het huidige gezelschap tijdelijk te ondersteunen.

“De gedachte achter het project is dat er op dit moment veel gebeurt en verandert in de wereld, positief en negatief. Wij willen daarmee een positieve muzikale verbinding maken met vooral wereldmuziek en daarnaast lichte muziek (denk daarbij aan pop, musical of cabareteske liedjes). Het project ‘Around the World’ wordt begin juni afgerond met één of meer optredens.”

Houd je van zingen, heb je enige ervaring als amateurzanger en vind je het leuk om een klein half jaar mee te doen en uiteindelijk op het podium te staan? Dan ben je van harte welkom bij dit bijzondere muzikale project van Koor Eigen Wijs. 

Repetities

De repetities zijn van 11 januari tot en met 7 juni, wekelijks op de woensdagavonden in Basisschool De Esdoorn aan de Chopinstraat 3 in Elst, steeds van 20.00 tot 22.15 uur. Tijdens de schoolvakanties zijn er geen repetities.

Deelname aan het project ‘Around the World’ kost voor gastzangers/zangeressen 75 euro.

Aanmelden

Aanmelden voor dit muzikale avontuur kan via het contactformulier op de eigen website van het koor. Ga daarvoor naar de website:
www.kooreigenwijs.nl/contact.