Johan Verhofstadt van Johan Uitvaartzorg. (Foto: Rob de Joode)
Johan Verhofstadt van Johan Uitvaartzorg. (Foto: Rob de Joode) Foto:

Johan Uitvaartzorg voor zeer persoonlijke uitvaarten

Reflectie op 2022 en doel voor 2023

NIJMEGEN - "Terugkijkend op 2022 kan ik vaststellen dat het afgelopen jaar een bijzonder jaar was, met veel nieuwe contacten en bijzondere belevenissen die ik graag even met u wil delen", aldus Johan Verhofstadt van Johan Uitvaartzorg.

"Het belangrijkste voor mij persoonlijk is dat ik in 2022 vele families en nabestaanden heb mogen bijstaan en begeleiden bij het afscheid van hun dierbaren. Variërend van kleine, intieme bijeenkomsten tot grote, drukbezochte uitvaartplechtigheden. In alle gevallen waren het uitvaarten die op uiterst persoonlijke wijze werden uitgevoerd en ingevuld. Ik voel mij nog steeds vereerd als ik een familie of vrienden mag begeleiden tijdens deze moeilijke momenten van afscheid en rouw."

"Daarom zal ik als Johan Uitvaartzorg ook in 2023 betrokken blijven. Met een organisatie en vormgeving die recht doen aan diegene die overleden is. En daarnaast zal ik ook rekening blijven houden met de verschillende persoonlijkheden en de wensen van de nabestaanden in zo’n emotionele situatie. Want elke uitvaart is anders en elke familie is anders."

"Ik ben er dan ook voor iedereen en maak geen verschil, want de wensen van de overledene en de nabestaanden staan bij mij centraal, ongeacht waar men verzekerd is. Dat betekent dat met een bestaande uitvaartpolis er altijd contact mag worden opgenomen met een zelfstandige uitvaartondernemer, zoals ik ben. Die binnen het budget, zonder tijdsdruk en vooral persoonlijk en betrokken, het laatste afscheid bijzonder maakt. Bel voor meer informatie naar tel. 06-10 12 22 05. Ook als u elders verzekerd bent."

www.johanuitvaartzorg.nl

Johan Verhofstadt van Johan Uitvaartzorg. (Foto: Rob de Joode)