Knud.
Knud. Foto:

Verhuisdier van de week

NIJMEGEN - Deze knappe kerel luistert naar de naam Knud.

Knud is een gecastreerde kater van 5 jaar oud die op zoek is naar een rustig thuis waar hij ook vrij naar buiten kan. Meestal zit hij gewoon in de achtertuin en hooguit in de tuin van de buren. Echt ver weg zal Knud niet gaan.

Knud kan je gezelschap wel waarderen, maar zal niet snel bij je op schoot kruipen (heel af en toe komt hij wel bij je in de buurt liggen of tegen je aan).

Helaas kan Knud niet goed overweg met de hond in huis en is in huis gaan sproeien sinds er een brutale kat in de buurt is komen wonen. Knud is op proef twee weken elders gaan logeren om te kijken hoe dat zou gaan. Hierna ging het lange tijd goed, maar helaas merken de baasjes dat Knud veel stress ervaart. Om deze reden wordt er uitgekeken naar een nieuw plekje voor hem, waar hij fijn tot rust kan komen. Maak een zoekprofiel aan op www.verhuisdieren.nl om te zien of jullie een match zijn. 

Lunch en poëzie

NIJMEGEN - Zaterdag 14 januari kunt u de eerste lunchpauzepoëzie van het jaar bijwonen. In het Poëziecentrum achter in Bibliotheek De Mariënburg in Nijmegen worden door Wim van Til de nieuwe bundels besproken en eruit voorgelezen. Aanvang 12.00 uur.

Afbeelding