De ontspannen kat Freddie.
De ontspannen kat Freddie. Foto:

Verhuisdier van de week

NIJMEGEN - De 3-jarige Freddie is op zoek naar een warm thuis, waar hij ook lekker vrij naar buiten kan.

Freddie is een gecastreerde Europese Korthaar kat, die graag op zichzelf is en het heerlijk vindt om buiten rond te struinen en op muisjes te jagen. Anderzijds houdt hij ook erg van aandacht en knuffelen en kruipt hij af en toe ook lekker bij je op schoot.

Freddie is een nogal dominant baasje, dus we zijn op zoek naar een thuis waar geen andere katten (en honden) aanwezig zijn. Hij is gewend aan een gezinsleven met oudere kinderen en dit gaat prima. Helaas kan Freddie niet goed overweg met de andere kat in huis en dit heeft de baasjes doen besluiten om uit te kijken naar een nieuw thuis voor hem. Met pijn in hun hart wordt er uitgekeken naar een plek waar Freddie voldoende ruimte heeft en waar hij de zorg, liefde en aandacht krijgt die hij verdient. Ben je benieuwd of Freddie bij je past? Maak dan een zoekprofiel aan op www.verhuisdieren.nl om te zien of jullie een match zijn.

Leven op doek

NIJMEGEN - In Hobbycentrum Nijmegen-Oost kun je op de woensdagen 1 februari, 15 februari en 1 maart (19.30-21.30 uur) je levensverhaal met acrylverf op een schilderdoek 'vertellen'. Je bepaalt zelf hoe je de levensfases verdeeld en wat je hierover wilt uitwerken. Deelname 5 euro, niet leden 12,50 euro. Info: tel. (024) 323 13 30 of info@hobbycentrumnijmegenoost.nl.

www.hobbycentrumnijmegenoost.nl