Leven Lang Ontwikkelen Week van Radboud Universiteit

Algemeen Kort nieuws

NIJMEGEN - Maak in de Leven Lang Ontwikkelen Week (13 t/m 17 februari) kennis met het bij- en nascholingsaanbod van de Radboud Universiteit en ontdek waar jouw volgende uitdaging ligt. Aftrap met een inspiratiesessie over onderpresteren op donderdagavond 9 februari.

In de week volg je geheel kosteloos en vrijblijvend korte webinars van een halfuur over verschillende cursussen, trainingen en opleidingen voor professionals van de Radboud Universiteit. Het volledige programma bekijk je op www.rcsw.nl/leven-lang-ontwikkelen. Alle webinars worden online gegeven, zodat je vanaf thuis, je werkplek of zelfs onderweg mee kan luisteren. 

“De wereld staat niet stil. Veranderingen en ontwikkelingen zijn aan de orde van de dag. Als professional is het dan ook essentieel om jezelf continu uit te dagen en verder te ontwikkelen. Je hele leven lang, ook ná afstuderen. Alleen zo blijf je van waarde en kun je blijvend een bijdrage doen aan onze veerkrachtige samenleving.” 

STAP-budget

Het is sinds 1 maart 2022 mogelijk om STAP-budget aan te vragen bij Rijksoverheid. Deze subsidie van 1000 euro per jaar geeft werkenden en werkzoekenden de mogelijkheid zich verder te scholen en te ontwikkelen, om zo flexibel te blijven op de arbeidsmarkt. Je kunt het STAP-budget gebruiken voor verschillende cursussen en trainingen van de Radboud Universiteit. Zes keer per jaar heb je de mogelijkheid om STAP-budget aan te vragen. 

Jezelf ontwikkelen voor een veerkrachtige samenleving? Schrijf je in en ontvang ieder kwartaal een nieuwsbrief: www.rcsw.nl/nieuwsbrief