(Foto: Lin Vi Fotografie)
(Foto: Lin Vi Fotografie) Foto:

Storm Streng maakt hattrick en is grote man bij NEC O21 tegen Willem II O21

NEC O21 heeft haar eerste overwinning van het seizoen geboekt. Tegen de leeftijdsgenoten van Willem II wonnen de Nijmegenaren met 6-3 op de Eendracht. Grote man aan de kant van NEC was Storm Streng, die vier goals voor zijn rekening nam.

In de rust was het nog allerminst zeker dat er een overwinning bijgeschreven kon worden. Het stond namelijk 2-2 nadat NEC tot twee keer toe een voorsprong uit handen gaf. De kansenverhouding was wel in het voordeel van de Nijmegenaren en dus was de ruststand geflatteerd. Het werd helemaal extreem toen Willem II net na rust ook nog met 2-3 voorkwam. Toen stond Streng op. Met een hattrick binnen zeventien minuten tijd bracht hij NEC op een 5-3 voorsprong, nadat hij in de eerste helft ook al had gescoord. Daan Maas maakte er in de blessuretijd nog 6-3 van.

NEC had constant het betere van het spel. Dit kwam uiteindelijk ook tot uiting in de score. Een knap resultaat van de mannen van trainer Mark Otten, want Willem II speelde vorig seizoen nog een divisie hoger.

Zaterdag wacht de wedstrijd tegen Heerenveen O21, dat dit weekend met 0-3 afrekende met Vitesse O21.