Kat Valentijn.
Kat Valentijn. Foto:

Verhuisdier van de week

NIJMEGEN - Valentijn (4) wordt door zijn huidige baasje omschreven als 'nog liever dan lief'. En dat is deze knappe witte kanjer zeer zeker!

Valentijn is een gecastreerde kater die makkelijk is en alles wel prima vindt. Als hij brokjes wil dan gaat hij voor je zitten mauwen en kijkt je dan aan met zijn grote ogen. Hij kijkt altijd eerst even de kat uit de boom en daarna komt hij al snel naar je toe. Met kinderen kan hij ook goed overweg en de omgang met andere katten is goed. Het is een echte allemansvriend, alleen is hij niet zo dol op honden.

Valentijn is goed gezond, heeft al zijn prikjes gehad, is gechipt en heeft zijn eigen paspoort. Het huidige baasje van Valentijn is 80 jaar oud en heeft helaas te kampen met fysieke klachten. Om die reden wordt er gezocht naar een lief nieuw baasje/gezin die Valentijn een fantastisch en gelukkig leven wil geven.

Ben je benieuwd of Valentijn bij je past? Maak dan een zoekprofiel aan op www.verhuisdieren.nl om te zien of jullie een match zijn.

Concert Intervalli

NIJMEGEN - Vocaal ensemble Intervalli verzorgt zondag 5 februari een concert in de Petruskerk in Nijmegen en op zondag 12 februari in de Antonius Abtkerk in Overasselt. Aanvang 15.00 uur. Het programma omvat vierstemmig gregoriaans, motetten uit de Renaissance en heden. Entree: vrijwillige bijdrage.

Afbeelding