Roquefort.
Roquefort. Foto:

Verhuisdier van de week

Algemeen

NIJMEGEN - Deze ontzettende leuke kerel heet Roquefort en hoewel hij een Franse naam heeft, komt hij oorspronkelijk uit Spanje.

Roquefort is een gecastreerde reu van 1 jaar oud die ontzettend lief, lekker actief en af en toe een tikkeltje brutaal is. Vreemde mensen kan hij in het begin spannend vinden en hij heeft dan soms even de tijd nodig om te ontdooien.

Roquefort is een sociale hond, die eigenlijk met iedereen overweg kan (als hij je eenmaal kent). Ook kinderen vindt hij leuk en de omgang met andere honden is ook goed.

Hij is een aanhankelijke hond die erg gehoorzaam is en het heerlijk vindt om te spelen. Het enige wat Roquefort echt nog heel spannend vindt, is het alleen thuis blijven. We zijn daarom op zoek naar een baasje of gezin, die veel thuis aanwezig is en bereid is om het alleen blijven met veel geduld en liefde op te bouwen.

Voor Roquefort zou het fantastisch zijn als er al een andere stabiele hond aanwezig is, waaraan hij zich kan optrekken en waarvan hij kan leren dat even alleen thuis zijn helemaal niet zo eng is.

Ben je benieuwd of Roquefort bij je past? Maak dan een zoekprofiel aan op www.verhuisdieren.nl om te zien of jullie een match zijn.

Afbeelding
Afbeelding