(Foto: LIN VI)
(Foto: LIN VI) Foto:

NEC O21 wint na vroege voorsprong opnieuw niet

NEC O21 heeft opnieuw niet gewonnen. Thuis werd het op De Eendracht 1-1 tegen de leeftijdsgenoten van Go Ahead Eagles. NEC O18 had een nog zwaardere middag. In een totale offday verloren de Nijmegenaren met 4-2 van Cambuur O18.

NEC O21 speelde vorig weekend ook al met 1-1 gelijk tegen Heerenveen O21. Ditmaal was het NEC dat vroeg op voorsprong kwam. Na vijf minuten was het Tijmen Niekel die de ploeg van Mark Otten op voorsprong bracht. Na iets meer dan een uur maakte Go Ahead de gelijkmaker en daar bleef het bij.

Na vier wedstrijden staan de Nijmegenaren vierde, al hebben de twee ploegen onder NEC een wedstrijd minder gespeeld. Zaterdag staat voor NEC het uitduel met Roda JC O21 op het programma.

Offday NEC O18

Voor NEC O18 liep de zaterdag uit op een deceptie. Na een redelijk begin met wat mogelijkheden moesten Jordi van Lunteren en Dion Markx met blessures het veld verlaten. Daarna werd het slordig aan de kant van NEC, waardoor Cambuur nog voor rust op een 2-0 voorsprong kon komen.

Net na rust maakte Cambuur er ook nog 3-0 van en werd het een moeilijk verhaal. Door twee snelle goals van NEC werd het toch nog spannend met ongeveer nog een half uur te gaan. Het laatste kwartier wisselde trainer Kevin Moeliker aanvallend, waardoor NEC in 1-3-4-3 ging spelen. In een tegenstoot besliste Cambuur de wedstrijd echter door de 4-2 te maken.

Andere uitslagen: NEC O16 – Excelsior O16: 2-4 en Excelsior O13 – NEC O13: 6-0.