Afbeelding
Foto: Elske Nissen & Jimmy Israël

Jubileumactie Go Short filmfestival Nijmegen

Algemeen

NIJMEGEN – Het grootste kortefilmfestival van Nederland is in aankomst en om het vijftienjarig bestaan van dit festival te vieren, heeft Go Short vanaf 15 februari een speciale, bijpassende jubileumactie. In plaats van paaseitjes kun je namelijk vijftien dagen lang iedere dag op zoek naar een GRATIS jubileumpas t.w.v. 30 euro.

Hoe werkt het? Iedere dag verstopt het festivalteam van Go Short ergens in de stad Nijmegen een zogenaamde golden token. Dit kan overal in het stadscentrum zijn. Via de social mediakanalen van het festivals worden hints gegeven waar de Go Short tokens verstopt liggen.

Gevonden? Laat het de organisatie van Go Short weten en je ontvangt een gratis jubileumpas waarmee je 10 dagen lang GRATIS naar het Go Short festival kunt. Meer informatie vind je op goshort.nl/token.

Heb je geen speurneus of geen tijd voor een zoektocht? Geen probleem, want je kunt vanaf 15 februari ook gewoon je jubileumpas kopen voor 30 euro. Er is wel maar een beperkt aantal jubileumpassen beschikbaar, dus wees er snel bij. Meer info over Go Short, International Short Filmfestival Nijmegen en het programma van 1 maart t/m 10 april 2023: goshort.nl/programma2023.

Go Short is hét platform voor de korte film en filmtalent van Nederland. Al 15 jaar lang zet Go Short zich in voor jonge talentvolle filmmakers. Het festival biedt een internationaal podium en een groot publiek. Naast het Go Short International Filmfestival in Nijmegen dat jaarlijks zo’n 20.000 bezoekers trekt, heeft Go Short het hele jaar door een actieve rol in productie, distributie en het cureren van korte films en de ondersteuning van talentvolle filmmakers. Ook regionaal filmtalent wordt hierin gestimuleerd, met onder andere de vakjuryprijs het Gouden Hert voor Gelderse filmmakers en sinds 2019 het festival Go Short Arnhem.

Afbeelding