Kees in de branding.
Kees in de branding. Foto:

Verhuisdier van de week

NIJMEGEN - Deze gecastreerde knappe vent van 3 jaar oud heet Kees. Hij is een kruising Mastiff/Labrador en geboren in Spanje.

Hij werd als klein pupje van nog maar 4 weken oud gevonden in het buitengebied. Zijn huidige baasje wilde hem tijdelijk opvangen, maar besloot hem te adopteren.

Helaas brak de pandemie uit en in Spanje was er een strenge lockdown. Hierdoor heeft Kees niet de mogelijkheid gehad om goed te socialiseren met mensen en andere honden. Ondanks deze gebeurtenis is Kees een ontzettende lieve hond, die ook erg aanhankelijk is.

Uiteindelijk is Kees met zijn baasje mee verhuisd naar Nederland en deze verandering was teveel van het goede voor Kees. Van wonen in het buitengebied in Spanje, naar het leven in een dorp.

Zonder kinderen

De prikkels worden hem soms teveel en deze stress reageert hij dan af op de andere hond in huis. We zijn op zoek naar een thuis (zonder kinderen) voor Kees, waar hij de rust, ruimte, liefde en begeleiding krijgt die hij nodig heeft.

Kees heeft veel baat bij structuur en duidelijkheid, dus ben jij diegene die hem dat kan bieden, kom dan kennismaken met deze ontzettende lieve kanjer!

Ben je benieuwd of Kees bij je past? Maak dan een zoekprofiel aan op www.verhuisdieren.nl om te zien of jullie een match zijn.