Regiokoor Tamtam treedt op tijdens Podium voor de Stad

Algemeen Kort nieuws

NIJMEGEN - Regiokoor Tamtam treedt zondag 5 maart op tijdens Podium voor de Stad in de grote zaal van De Vereeniging in Nijmegen. Dirigent is Vincent Cuppen. Het koor wordt begeleid door het Silva Kwintet. Dat gezelschap bestaat uit Machteld Jongmans  dwarsfluit); Gerard Dierick (hobo); Jolanda Cuppen (klarinet); Cecile Kuijpers (fagot); Wynand Vissers (cello) en Vincent Cuppen (piano).

Podium voor de Stad groeide de afgelopen jaren uit tot een succesvol festijn met honderden bezoekers die gratis mini-concerten kunnen beluisteren, variërend van koren en orkestjes. Met niet alleen klassieke muziek maar onder meer ook volksmuziekgroepen en jazz-ensembles. Bezoekers kunnen de hele dag binnenlopen, het programma start om 11.30 uur en duurt tot 20.30 uur. Regiokoor Tamtam treedt op van 18.45 tot 19.10 uur. 

Tamtam bestaat uit zo’n 40 leden van alle leeftijden. Het koor is in 2020 opgericht door dirigent Eugène Ceulemans. Zin om mee te zingen? De repetities zijn op maandag van 19.30 tot 21.00 uur in Basisschool Adelbrecht-Windekind aan de Cranenburgsestraat 112 in Groesbeek. Nieuwe leden zijn welkom (met name bassen en tenoren). Meer informatie via Brigitte Hopman, brigithop.aak13@live.nl