Warme winterlunch maken in Wijkcentrum Dukenburg.
Warme winterlunch maken in Wijkcentrum Dukenburg. Foto: Angela van der Mast

Warme winter lunch in Dukenburg

Algemeen

NIJMEGEN - Veel te zien te horen en te proeven! Belangstellenden kunnen zondag 5 maart van 12.30 tot 15.30 uur aansluiten bij de warme winterlunch in Wijkcentrum Dukenburg aan Meijhorst 70-39 in Nijmegen. 

Deze vegetarische lunch wordt muzikaal omlijst door het duo Hans Hamers. Zij wachten u op bij binnenkomst maar ook tijdens en na de lunch kunt u luisteren naar eigen songs en gitaarbegeleiding. De lunch wordt bereid met groente afkomstig uit de pluktuin van Gelukkige Groentes. Het team van Lokaal Aan Tafel verzorgt deze lunch voor 30 personen in het kader van ‘warmte plekken in Nijmegen’ van de Gemeente Nijmegen. 

Maar er is nog meer te beleven deze middag. In dezelfde ruimte is momenteel de kleurrijke expositie te zien van schilder docent Jamshid Rasoul. Ook kunt u kijken naar een filmpje over de pluktuin van Gelukkige Groentes. Deelname aan deze middag kost 5 euro per persoon. Reservering gaat middels vooruitbetaling. Dit kunt u doen op dinsdagmiddag tussen 14.00 en 15.00 uur in het wijkcentrum Dukenburg. Mocht dit niet lukken neem dan contact op met tel. 06 - 27125386 of stuur een e-mail naar: lokaalaantafel@gmail.com