Neffy.
Neffy. Foto:

Verhuisdier van de week

NIJMEGEN - Deze mooie Whippet/Greyhound draagt de naam Neffy (volledige naam Nefertiti) en is acht maanden oud.

Neffy is een ontzettende lieve, sociale en aanhankelijke hond, die het goed met andere honden kan vinden. Ze vindt het heerlijk om te rennen en te spelen en doet dit ook het liefst met haar soortgenootjes.

Ook met mensen kan ze goed overweg en ook kinderen vindt ze leuk. Een echte allemansvriend dus. Helaas kan Neffy niet met katten overweg en dat is precies de reden waarom er voor haar een nieuw plekje wordt gezocht.

Ook kan het huidige baasje van Neffy haar niet de ruimte bieden die ze nodig heeft. Het is van belang dat Neffy op een plek terechtkomt waar een tuin aanwezig is. Zo kan ze lekker buitenspelen en haar energie goed kwijt.

Welk baasje/gezin sluit deze ontzettende leuke en lieve hondendame in zijn/haar armen en kijkt net zo uit naar die fijne toekomst samen als Neffy? Benieuwd of Neffy bij je past? Maak een zoekprofiel aan op www.verhuisdieren.nl om te zien of jullie een match zijn.

Show Bijlo

NIJMEGEN - Vincent Bijlo neemt in De Lindenberg in Nijmegen op 3 maart de ‘zienden' bij de hand tijdens zijn theatershow 'Laat Dat Maar Aan Mij Over'. De blinde cabaretier wil de meelijwekkende zienden een hart onder de riem steken. Aanvang 20.30 uur, 19,50 euro.


Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding