Creatief met glas. (Foto: Hobbycentrum Nijmegen / Jennifer Jansen-Voortjes)
Creatief met glas. (Foto: Hobbycentrum Nijmegen / Jennifer Jansen-Voortjes) Foto:

'Glas in lood' in Oost

NIJMEGEN - In Hobbycentrum Nijmegen-Oost gevestigd aan de Daalsehof 2 in Nijmegen kun je elke maandag en vrijdag (van 09.30 tot 11.30 uur) en maandagmiddag (van 13.00 tot 16.00 uur) deelnemen aan de creatieve activiteit 'Glas in lood'. 
Wil jij zelf deelnemen of vrijwilliger worden bij Hobbycentrum Nijmegen-Oost? Bel of mail voor een kennismakingsgesprek, een rondleiding of een proefles naar tel. (024) 323 13 30 of info@hobbycentrumnijmegenoost.nl of kijk op www.hobbycentrumnijmegenoost.nl.


Toepassing van spirituele filosofie

NIJMEGEN - Vind je spiritualiteit belangrijk en wil je filosofische ideeën toepassen op je leven? En op vraagstukken uit de samenleving zoals milieu, vredesproblematiek, dierenwelzijn? Doe dan mee met de zes gespreksavonden over toepassing van spirituele filosofie. 

De bijeenkomsten worden verzorgd door Theosofisch Centrum Nijmegen. Het gaat om zes bijeenkomsten op dinsdagavond, om de twee weken. Start op dinsdag 7 maart. Informatie: nijmegen@theosofie.nl

Dansmiddag voor 50-plussers

NIJMEGEN - In Wijkcentrum de Biezantijn aan de Waterstraat 146 in Nijmegen is zondag 26 februari weer een dansmiddag voor 50-plussers. Op het programma stijldansen, line-dance en live muziek. Aanvang 14.00 uur, zaal open om 13.30 uur. Entree 3,50 euro. 

Vergroting van weerbaarheid 

NIJMEGEN - Samen met Tineke Klaassen van Ju-Ki heeft Krachtwerk Nijmegen een weerbaarheidstraining voor vrouwen ontwikkeld. Training Krachtwerk is een training die de lichamelijke en geestelijke weerbaarheid vergroot. De training start dinsdag 7 maart en heeft plaats in trainingscentrum Michi aan Staddijk 41 in Nijmegen. Deelname is gratis. In 15 weken leer je meer grip te krijgen op moeilijke situaties in jouw leven. Steeds van 09.30 tot 11.00 uur. Aanmelden: bel of app naar Marieke Burghouts, 06-52300908 of mail naar info@krachtwerknijmegen.nl. Meer info: www.krachtwerknijmegen.nl .