Frans en Rogier Oosterbaan.
Frans en Rogier Oosterbaan. Foto:

Woonboulevard Wijchen breidt uit met twee nieuwe winkels

Passie voor woninginrichting hoog in het vaandel

WIJCHEN -  Ooit begonnen met woningwinkels in de Hezelstraat in Nijmegen hebben Frans en zoon Rogier Oosterbaan het ooit kleinschalige familiebedrijf in de afgelopen 10 jaar fors uitgebreid en laten groeien tot een grote verzameling woonwinkels: Woonboulevard Wijchen. "Er is in heel Gelderland geen woonboulevard zo compleet als die in Wijchen", aldus eigenaar Rogier. 

Door Marcel Witlox

Woonboulevard Wijchen biedt een heel divers assortiment; van goedkoop tot design en lifestyle, van meubelen, keukens tot sanitair, van woonstoffering tot tuinmeubelen. 

"U kunt bij ons óók terecht voor woonadvies van onze eigen interieurstylisten en een uitstekende service. Wij brengen alles met ons eigen team naar onze klanten. Niks is bij ons uitbesteed. Een ‘laagste prijs garantie’ is standaard. Door eigen import (direct van de fabriek) ontwikkelen we naast onze woonformules ook een eigen collectie waarmee we zeer scherp in de markt staan", aldus Rogier.

Woonboulevard Wijchen herbergt zo’n 35 verschillende winkels, verspreid over vier grote winkels. “Daarmee kun je Woonboulevard Wijchen met recht een complete Woonboulevard noemen. En we worden steeds completer! Bovendien blijven we ons vernieuwen. Zo zijn én blijven we al vele jaren interessant voor klanten én huurders”, weet Frans.

"We bieden onderdak aan winkels die op hun beurt ook al vele jaren bestaan en ook ooit zijn begonnen als een familiebedrijf en nu één of meerdere winkels hebben. Daaronder bekende en gerenommeerde namen."

En nog steeds is Woonboulevard Wijchen in ontwikkeling. Kijkend vanuit het kantoor aan de Nieuweweg wijst Frans naar een hijskraan in de verte. "Aan de Graafseweg wordt nu volop gebouwd. Dankzij die herontwikkeling kunnen we daar nieuwe winkels openen. Onder die nieuwe winkels zit een grote naam, BuitenHof Tuinmeubelen. Een mooie ontwikkeling, want daarmee biedt Woonboulevard Wijchen nóg meer diversiteit." 

En die diversiteit is kenmerkend voor Woonboulevard Wijchen met zo'n 40.000 vierkante meter wooninspiratie. "Mensen kunnen bij ons terecht voor designmeubelen en lifestyle maar ook de budgetklant wordt door ons bediend. We kunnen met recht stellen dat wij het grootste assortiment in de regio Gelderland bieden. Zo'n 85 procent van alle meubelen in Nederland is in Wijchen verkrijgbaar. We zijn hét adres voor de totaalinrichting van uw woning."

Alle woonproducten en winkels zijn verspreid over vier locaties: Oosterbaan Living (met onder meer Profijt Meubel en Henders & Hazel; Zen Lifestyle (trendy lifestyle); Eltink Interieur & Tilders (met nieuwkomers Paragon glamour lifestyle en BuitenHof Tuinmeubelen) en Woonoutlet Wijchen. Er is keuze voor elke beurs.

Kwaliteit staan hoog in het vaandel, bij alle ondernemingen. "Of het nu een moderne design bank is of een authentieke Tibetaanse oude kast; je 'ziet, proeft en ruikt' de kwaliteit. Doorleefd of strak modern; Woonboulevard Wijchen biedt het allemaal", weet Rogier.  

Passie voor ondernemen en woninginrichting staat bij de familie Oosterbaan hoog in het vaandel. "Die passie zien we ook terug bij onze ondernemers én personeel. We zijn trots op ons personeel die vaak al jaren bij ons werken. Het is een vaste club die is meegegroeid met ons familiebedrijf. Passievolle, deskundige interieurliefhebbers. Zonder hen hadden we niet kunnen bereiken wat we nu hebben neergezet."