Bowie.
Bowie. Foto:

Verhuisdier van de week

Algemeen

NIJMEGEN - Graag willen wij deze leuke en lieve hondendame Bowie in het zonnetje zetten en hopen hiermee dat ene gouden mandje voor haar te vinden.

Bowie is een gesteriliseerde dame van 3 jaar oud die het levenslicht in Spanje zag. Toen ze 1 jaar oud was, werd ze geadopteerd in Nederland en haar baasjes waren meteen gek op haar.

Training

Wel kwam al snel aan het licht dat Bowie gedragsproblemen had, waaronder angst voor zo’n beetje alles en ook het alleen thuis zijn was lastig voor haar. Haar baasjes zijn hiermee met veel geduld en liefde aan de slag gegaan en hebben veel met haar getraind (zowel zelf in de tuin als cursussen/met therapeuten).

Dit heeft ertoe geleid dat Bowie nu goed alleen thuis kan zijn in de bench, alleen is haar gedrag buiten soms nog wat onvoorspelbaar (vooral naar fietsers). Ook is ze extreem angstig voor vuurwerk, dus hiermee dient haar nieuwe baasje rekening te houden.

Verder is Bowie een enorme knuffelkont en is ze gek op rennen en spelletjes doen. Ze is bekend met Leishmania wat goed onder controle is dankzij medicatie.

We zijn op zoek naar een lief en geduldig baasje (zonder kinderen) die de rust en ruimte voor haar heeft en haar alle liefde en aandacht van de wereld wil geven. Ben je benieuwd of Bowie bij je past? Maak dan een zoekprofiel aan op www.verhuisdieren.nl om te zien of jullie een match zijn.

Bowie.