Psychosociaal therapeut Clementine de Jonge van praktijk True Colours.
Psychosociaal therapeut Clementine de Jonge van praktijk True Colours. Foto:

Last van het Prikkelbare Darm Syndroom?

Volg een behandeling bij True Colours

NIJMEGEN - Psychosociaal therapeut Clementine de Jonge van praktijk True Colours benadrukt dat het Prikkelbare Darm Syndroom (PDS) niet tussen je oren zit. "Je kunt het dus niet wegpraten, maar wel draaglijker maken door een behandeling te volgen die gericht is op lichaam, geest, emotie en gedrag."

"Het is mij opgevallen dat bij cliënten met een verhoogde prikkelgevoeligheid - bijvoorbeeld vanwege hoogsensitiviteit, autisme of een burn-out - vaak ook sprake is van PDS-klachten. Dankzij de juiste behandeling kun je klachtenvermindering ervaren en meer rust krijgen in je lijf en hoofd!"

Clementine gebruikt een effectief bewezen hypnotherapeutische methode voor jongeren en volwassenen met PDS en combineert deze met gesprekstherapie, Acceptance and Commitment Therapy, lichaamsgerichte oefeningen en ademoefeningen. 

Na de zomer is ze ook geschoold om kinderen met PDS te behandelen met hypnotherapie.

Investeer in jezelf!

True Colours begeleidt ook bij psychische vraagstukken, relatieproblemen, burn-out klachten, hooggevoeligheid en autismespectrumstoornissen. Cliënten ervaren Clementine als een rustige, betrouwbare en betrokken therapeut die echt luistert en ruim de tijd neemt. 

Clementine: "Trek op tijd aan de bel om te investeren in jezelf en even wat lucht te krijgen. Neem gerust contact op voor een vrijblijvend, gratis kennismakingsgesprek om de mogelijkheden te bespreken."

True Colours Coaching & Counseling
De Ruyterstraat 65 Nijmegen
T: 06 - 24 37 64 50
E: info@truecolourscc.nl
I: www.truecolourscc.nl


Open repetities Toonkunstkoor

NIJMEGEN - Kennismaken met Toonkunstkoor Nijmegen? Bezoek dan de open repetities op de maandagen 13, 20 en 27 maart in De Ark van Oost van 19.30 tot 22.00 uur. Meld je van te voren aan via ledenadministratie@toonkunstkoornijmegen.nl  of bel tel. 06-22879578. Ook als je alleen wilt komen luisteren, ben je welkom. Meer info: www.toonkunstkoornijmegen.nl.

Mozaïeken in 
Creatief Centrum

NIJMEGEN - In Creatief Centrum Nijmegen Zuid kun je op dinsdagmiddag en donderdagavond mozaïeken. Bij  mozaïeken worden kleine stukjes glas, keramiek of andere materialen gebruikt om een afbeelding of patroon te maken. Een activiteit voor mensen van alle leeftijden. 

Het Creatief Centrum biedt professionele begeleiding en alle benodigde materialen aan. Stuur een mailtje naar info@ccnz.nl voor meer informatie of neem een kijkje op www.ccnz.nl.

Dansen voor 
senioren

NIJMEGEN - Dans- en muziekliefhebbers zijn dinsdag 14 maart weer welkom in Seniorencafé Burgerlust in OBG aan de Prof. Cornelissenstraat 2 in Nijmegen van 19.30 tot 22.30 uur. De muziek wordt verzorgd door het duo Jersey. Toegang gratis. Beginner of gevorderde, alleen of in gezelschap, stijl- of linedanceliefhebber; iedereen is welkom. Seniorencafé Burgerlust organiseert elke tweede en vierde dinsdag van de maand een dans- en muziekavond in OBG Nijmegen. Vaste muzikanten staan garant voor een gezellige dansavond met foxtrot, wals, beat en linedance. De voetjes kunnen dus van de vloer! Gezellig én gezond bewegen.

Afbeelding