Poëziecentrum Nederland zoekt nieuwe webredacteur

NIJMEGEN - Poëziecentrum Nederland, gevestigd in Bibliotheek De Mariënburg in Nijmegen, brengt liefhebbers in contact met poëzie. Het centrum organiseert activiteiten en beheert een collectie van ruim twintigduizend dichtbundels, bloemlezingen en literatuur over poëzie. Ze zoekt een webredacteur die zorgt voor het actueel houden van de website. 

"Je vindt het leuk om als een spin in het web binnen ons centrum te functioneren en alle relevante informatie voor de bezoekers op onze website bij te houden. Dat doe je in samenwerking met een groot aantal vrijwilligers die jou de inhoudelijke informatie geven. Dat betekent dat je teksten kunt schrijven en bewerken, dat je kunt werken met onder meer html en met andere broncodes. Werkervaring op het gebied van web redactie zou perfect zijn, maar is niet absoluut noodzakelijk. We hebben een voorkeur voor mensen die enige affiniteit hebben met poëzie. En, natuurlijk ben je communicatief vaardig en collegiaal", aldus het Poëziecentrum.

Belangstelling? Stuur een mail naar tinemientjes@hotmail.com.


Optreden Just for Fun

NIJMEGEN - Zondagmiddag 19 maart treedt de band Just for Fun op in Beij Ons aan de Daalsedwarsweg 21 in Nijmegen. 

Just for fun bestaat in deze formatie nog geen half jaar, maar door het muzikale verleden van de bandleden is het geen enkel probleem om nu al op te treden. In de zestiger en zeventiger jaren van de vorige eeuw (!) waren ze zeer actief in het Nijmeegse beatwereldje. 

De groep bestaat uit Gerrit Honigh (sologitaar en vocals), Paul Frederiks (solo/slaggitaar en vocals), Henk La Croix (o.a. Mustangs en Blues Corporation op basgitaar), Hemmie Lentjes (keyboard en vocals -  o.a.Red Stars en Servants) en Eric Beijnvoort (drums - o.a. Servants en indorockband the Sound Stars). 

Repertoire

Op het repertoire staat werk van onder meer Fleetwood Mac, Eric Clapton en de Stones. Het optreden is van 15.00 tot circa 18.00 uur.