Team Hans Rensen Interieurs in Gendt.
Team Hans Rensen Interieurs in Gendt. Foto:

Kracht van familiebedrijf: klantgericht, kwaliteit, service

Vijftig jaar Hans Rensen Interieurs in Gendt

GENDT - Hans Rensen Interieurs. Een echt familiebedrijf. Al vijftig jaar lang. En dat is een mijlpaal om even stil bij te staan. Op vrijdag 10 maart vierde het bedrijf dit heuglijk feit met personeel en relaties. Uit pure dankbaarheid. Het team bedankt de klanten voor het door hen gestelde vertrouwen dat het bedrijf al die jaren heeft genoten.

Vijftig jaar geleden in maart 1973 begon Hans Rensen zijn interieurzaak. Tégen het advies in van de bedrijfseconoom. "Kan niet, nee... niet doen.” Maar Hans ging wél aan de slag. En groeide uit tot 'Hans Rensen Interieurs', nu gevestigd aan de Henri Dunantstraat 6 in Gendt.

Ontwikkelingen doorgemaakt

"Een prima locatie voor ons bedrijf hier op het industrieterrein in Gendt. Zeker gezien de ontwikkelingen van de laatste tien jaar binnen ons bedrijf", vertelt Sjoerd Rensen, die twaalf jaar geleden de zaak van zijn vader overnam. "Naast de particuliere klanten uit Gendt en omgeving, worden we steeds vaker ingeschakeld voor grotere projecten, zowel in Nederland en België. Voor bedrijven als Sissy Boy, Manfield en Vilente. Deze locatie biedt ook de mogelijkheid om er de komende jaren te gaan moderniseren.”
Bij Hans Rensen Interieurs kan de klant kiezen uit een complete collectie vloerbedekkingen, gordijnstoffen en raamdecoratie. Samen met het deskundige en onafhankelijke advies, is kiezen bij Rensen Interieurs niet moeilijk. Samen maak je het interieurplaatje compleet!

Door mix een gezond bedrijf

Hans Rensen Interieurs richt zich op de mix van regionale klanten én de grotere projecten, waar het zich van collega-bedrijven onderscheidt door vakkennis, kwaliteit en service. 

Dynamisch en gezond

"Juist die mix houdt het bedrijf dynamisch, jong en gezond! We zijn blij met de klant, die een kantoor of winkel wil laten voorzien van een gietvloer, maar eveneens met de klant voor het leggen van pvc op zijn zolderkamer.”

“Vijftig jaar hebben we met veel plezier en passie voor onze klanten gewerkt. Steeds inspelend op de nieuwste ontwikkelingen. Vijftig jaar is een mijlpaal om bij stil te staan. Eventjes maar… want we gaan en willen met volle kracht verder vooruit!”

Hans Rensen Interieurs 
Henri Dunantstraat 6 Gendt
tel. 0481 - 421759
www.hansrensen.nl