Marcel Julius Joosen. (Foto: eigen foto)
Marcel Julius Joosen. (Foto: eigen foto) Foto: Joosen

Eigentijdse mannenbeelden

NIJMEGEN - In Galerie Zeven Zomers aan Marikenstraat 50 in Nijmegen is werk te zien van Marcel Julius Joosen (80). Tentoongesteld zijn eigentijdse mannenbeelden. 

De opening is zondag 19 maart van 14.00 tot 17.00 uur.  De expositie is te zien tot eind april. Marcel wordt door velen beschouwd als de beste beeldhouwer van mannelijk naakt in Nederland. Met zijn perfecte beheersing van techniek en zijn klassieke beeldtaal heeft hij een bijzondere rol gespeeld in de emancipatie van mannelijke kunst. Zijn beelden bieden een sensuele ervaring, willen aangeraakt worden. Hij werkt altijd naar levende - veelal Afrikaanse - modellen. Meer info: www.zevenzomers.nl


Training ultimate frisbee

NIJMEGEN - Quick 1888 Ultimate is een ultimate frisbee vereniging met dames en heren in de leeftijdscategorie vanaf 18 jaar. Maandag 20 en 27 maart zijn bij Quick 1888 Ultimate frisbee open trainingen outdoor. Iedereen is welkom om mee te komen doen. Locatie: Dennenstraat 25 in Nijmegen (Quick 1888) van 20.00 tot 21.30 uur. Ultimate frisbee is een intensieve teamsport (indoor/outdoor). Heb je vragen? Stuur dan een mail naar quickfrisbeenijmegen@gmail.com.


 www.frisbeenijmegen.jouwweb.nl