Clubhuis transformeert tot stemlokaal

NIJMEGEN - De leden van Duikteam De Kaaiman zijn voornamelijk onder water te vinden. Maar op 15 maart helpt De Kaaiman mee om een stemlocatie te faciliteren voor de Provinciale Staten en Waterschapverkiezingen. Dan wordt het clubhuis aan de Dennenstraat 17 in Nijmegen omgetoverd tot officieel stemlokaal. 

"Dit omdat de gemeente Nijmegen op zoek was naar een nieuwe locatie. De vorige locatie (zorgcentrum Huize Rosa) kan deze functie niet meer invullen en dus is het duikteam door de gemeente benaderd met het verzoek om te helpen", aldus De Kaaiman.

"De link is natuurlijk snel gelegd. Waar duikers normaal gesproken graag behoefte hebben aan een mooie duikstek met schoon, helder en veilig water is dit precies ook één van de doelstellingen van het Waterschap. Ook de Provinciale Staten hebben iets te zeggen over de locatie van natuur, het beheer en gebruik ervan." 

De deuren van het clubhuis / stemlokaal zijn 15 maart geopend van 07.30 tot 21.00 uur. "Voor diegenen die toch al eens het idee hadden om de duiksport te gaan beoefenen, is dit een mooie gelegenheid om het stemmen te combineren met een bezoekje aan ons team."


 Er zijn informatiefolders van Duikteam De Kaaiman beschikbaar."

www.kaaiman.nl