7 x 7 voetbal bij voetbalvereniging SCE

Algemeen Kort nieuws

NIJMEGEN - Voetbalvereniging SCE wil komende maanden bij spelers en ex-spelers de interesse peilen of er belangstelling is om met ingang van het nieuwe seizoen te starten met 7 x 7 voetbal.

“Het is de ideale voetbalvorm voor 35+ senioren, die nog graag een balletje willen trappen, maar door een drukke agenda, gezin of andere redenen niet meer kunnen of willen voetballen in de reguliere competitie”, aldus SCE.

“Het plezier staat voorop, er wordt op een half speelveld gespeeld, een team bestaat uit een keeper en zes veldspelers. Je mag onbeperkt wisselen, buitenspel is niet van toepassing en er worden geen slidings of tackels gemaakt. Bij een uitbal wordt de bal met de voet in het spel gebracht. Altijd spelen op kunstgras dus geen hobbels of kuilen, altijd thuis spelen met een gezellige derde helft. Kortom een sociaal en sportief begin van het weekend. In de komende maanden willen wij een aantal oefenwedstrijden spelen op de vrijdagavond, zodat je de sfeer kunt proeven. Heb je zin om deel te nemen, dit kan individueel of stel je eigen team samen.”

Wil je meer weten, neem dan contact op. René Elmans, tel. 06-49720130 of via sce7tegen7@hotmail.com.