Anne en Dino.
Anne en Dino. Foto:

Verhuisdieren van de week

Algemeen

NIJMEGEN - Anne en Dino zijn een onafscheidelijk duo en er wordt met spoed een nieuw warm thuis voor ze gezocht.

Anne is een 7-jarig gesteriliseerd Maltezer teefje die zich goed aanpast aan de omgeving. Ze vindt het fijn om bij mensen te zijn, speelt graag (met zowel mensen als met andere honden) en kan ook genieten van een fijne wandeling. Ook is Anne een echt lekkerbekje, want ze is dol op haar brokjes en op koekjes.

Dino is de wederhelft van Anne en met zijn 15 jaar al een echte senior. Hij is een kruising Jack Russel en (ondanks zijn respectabele leeftijd) nog erg actief. Dino is een aanhankelijk ventje, die net als Anne nog graag mee gaat wandelen en graag zijn brokjes en koekjes eet. Wel heeft Dino staar aan één oogje, maar hij kan zich hier prima mee redden.

De reden van herplaatsing van dit lieve duo is ontzettend verdrietig, want hun baasje is terminaal. Voordat ze komt te overlijden hoopt ze nog een gouden mandje voor haar lieve hondjes te vinden.

We zijn op zoek naar een plek waar Anne en Dino samen mogen komen wonen en waar ze alle liefde en aandacht krijgen die ze nodig hebben. 

Ben je benieuwd of Anne en Dino bij je passen? Maak dan een zoekprofiel aan op www.verhuisdieren.nl om te zien of jullie een match zijn.