Gemma van Grinsven.
Gemma van Grinsven. Foto:

UNIT Academie bestaat 15 jaar

De Mensen uit Nijmegen

NIJMEGEN - De Facebookpagina De Mensen uit Nijmegen portretteert mensen uit Nijmegen in woord en beeld om hen met elkaar te verbinden.

"De UNIT Academie bestaat nu 15 jaar! Ik ben super trots dat ik al 15 jaar directeur mag zijn van dit atelier en winkel. Wij bieden mensen met beeldend talent een mogelijkheid om zich beeldend en persoonlijk te ontwikkelen. De UNIT richt zich in het bijzonder op mensen tussen 21 en 36 jaar met een vorm van autisme of aanverwante problematiek. Ik vind het belangrijk dat we structuur en veiligheid bieden. Bij ons mag iedereen zijn wie hij of zij is", aldus Gemma van Grinsven. "In ons atelier worden prachtige kunstwerken gemaakt. Ik ben erg blij dat we zoveel uniek talent in huis hebben."

"Nog tot en met 2 april wordt er een online kunstveiling gehouden in het kader van ons 15-jarig bestaan. Alle kunstwerken zijn te zien in de Passage Molenpoort in de etalages van leegstaande winkels. Iedereen kan nu zo'n prachtig kunstwerk in huis halen!" 

"Verder houden we op 31 maart het symposium 'UNIEK Talent' met de focus gericht op de sterke kanten, de kwaliteiten en talenten van volwassenen met autisme. Het symposium is voor iedereen die zin heeft in een interessante middag. Kijk voor meer informatie op de website van UNIT. Als initiatiefneemster ben ik blij dat wij al 15 jaar deze mensen de ruimte en steun kunnen bieden zodat zij hun talent kunnen blijven ontwikkelen. Ik nodig iedereen uit om een bod te doen op een prachtig kunstwerk." 

Voor meer informatie kijk op:
unitacademie.veilingenvankunst.nl