Het team van Slagerij en Catering Hermanussen.
Het team van Slagerij en Catering Hermanussen. Foto:

Slagerij en Catering William Hermanussen helemaal klaar voor Pasen

OVERASSELT – De bekende slagerij en catering van William Hermanussen in Overasselt is drukdoende om Pasen tot een groot familiefeest te maken wat betreft speciale gerechten en gourmetten.

Slagerij en Catering Hermanussen staat bekend om zijn specialiteiten zoals verschillende soorten leverworst, hammen en rookworsten die in de eigen worstenmakerij op vakkundige wijze worden gemaakt. Ook niet te vergeten, de spareribs die landelijke bekendheid hebben gekregen als beste spareribs van Nederland. Met deze specialiteiten zijn al diverse prijzen in de wacht gesleept. Daarnaast staat slagerij Hermanussen bekend om zijn rund- en varkensvlees, dat uit de directe omgeving komt. Slagers, koks en verkoopmedewerkers staan elke dag weer klaar om de beste producten te maken.

De slagerij die buiten Overasselt nog een vestiging heeft in Beuningen, geniet eveneens bekendheid in de regio vanwege de catering die ze compleet verzorgt met alles erop en eraan, ook voor grote partijen. In de winterperiode is het stamppottenbuffet erg populair. En in de zomer is Hermanussen gespecialiseerd in het verzorgen van barbecueën, een van de grote toppers waarmee zij de klanten helemaal ontzorgt.

Als de klanten het willen dan wordt de barbecue ter plaatse door het personeel van Hermanussen verzorgd met de nodige salades, sausen en stokbroden en niet te vergeten de bekende bavaroistoetjes. Hermanussen levert er ook het serviesgoed bij, dat vuil wordt teruggenomen. Wekelijks heeft Hermanussen lekkere verrassingen die snel te bereiden zijn. Wie snel en goed wil eten, is bij Hermanussen aan het juiste adres.

Slagerij en Catering William Hermanussen
Lagenhof 3 Overasselt
tel. 024 - 622 1329
Mauritsplein 3 Beuningen
tel. 024 - 675 3300
www.slagerijhermanussen.nl


Matthäus Passion 

NIJMEGEN - Ook dit jaar voert het Bachkoor Nijmegen de Matthäus Passion van J.S. Bach uit. Woensdag 5 april in Concertgebouw de Vereeniging in Nijmegen. Aanvang 19.30 uur. Met medewerking van Phion, solisten en het kinderkoor Ulftse Nachtegalen. Kaarten (36-47 euro) via bachkoor-nijmegen.nl/boekingen

Palmpasen in de Groenestraatkerk

NIJMEGEN - Belangstellenden (jong en oud) zijn zondag 2 april vanaf 10.00 uur welkom om Palmpasen te vieren in de Groenestraatkerk aan de Groenestraat 229 in Nijmegen.

Kinderen maken zaterdagmiddag 1 april vanaf 15.00 uur Palmpaasstokken die onder andere zondag worden gebruikt in de processie door de kerk. Kinderkoor Emmaus zal deze viering muzikaal opluisteren. Dat kinderkoor oefent elke vrijdag van 18.45 tot 19.30 uur in de Groenestraatkerk. Kinderen vanaf 6 jaar zijn welkom mee te doen.

Workshop happy stones maken

NIJMEGEN - Dinsdagavond 4 april verzorgt Renée Rokers in Creatief Centrum Nijmegen-Zuid (Tolhuis 44-44 in Nijmegen) een workshop ‘Happy stones maken'. De workshop is van 19.00 tot 21.30 uur. Nadat je de stenen hebt beschilderd met acrylverfstiften moeten ze 24 uur drogen voordat ze afgelakt mogen worden. Je kunt je stenen op een andere dag op afspraak ophalen. Deelname 15 euro. Aanmelden: info@ccnz.nl o.v.v. workshop happy stones. Meer info: www.ccnz.nl.