De 1600m2 kunstgras showtuin. Tweede Paasdag open.
De 1600m2 kunstgras showtuin. Tweede Paasdag open. Foto:

Binnen & buiten perfect verzorgd met Hofmans at Home

'We zijn pas tevreden als jij dat ook bent'

CUIJK - Hofmans at Home: dé plek voor jouw huis en tuin, zowel binnen als buiten. "Met onze 7600 m2 showroom en 1600 m2 kunstgras showtuin zijn we met trots de grootste van Nederland. En het beste nieuws? Onze showroom bevindt zich in Cuijk, bij jou om de hoek!"

Kunstgras voor perfect gazon

Wil jij jarenlang van een perfect gazon genieten zonder het onderhoud dat echt gras vereist? Kies dan voor kunstgras! "Bij Hofmans at Home hebben we meer dan 35 soorten kunstgras die niet van echt gras te onderscheiden zijn. In onze 1600 m2 showtuin kun je zelf zien en voelen welke het beste bij jouw wensen past. Onze productspecialisten helpen je graag bij het maken van de juiste keuze."

Buitenzonwering

Buitenzonwering voorkomt directe zoninval en beschermt tegen hoge buitentemperaturen. Er zijn veel mogelijkheden om zon te weren en schaduw en koelte te creëren. 

"In onze speciaal ingerichte serre helpen onze adviseurs je graag te kiezen tussen alle denkbare varianten buitenzonwering. En niet op basis van plaatjes of staaltjes. Nee, zie en voel de zonwering die echt past bij jouw huis."

Zestig jaar vakmanschap

Bij Hofmans at Home kies je niet alleen voor kwaliteit en de laagste prijs, maar ook voor vakmanschap met meer dan 60 jaar ervaring. 

"Onze professionele leg- en montageservice zorgt ervoor dat je vloer perfect ligt, je vloerbedekking precies past, je gordijnen mooi hangen en je zonwering stevig bevestigd is. We zijn pas tevreden als jij dat ook bent.

"We verwelkomen je graag in onze showroom in Cuijk. TIP: Iedere vrijdagavond én tweede Paasdag is onze showroom geopend!"

Hofmans at Home Beerseweg 10a Cuijk
tel 085 888 8001
www.hofmansathome.nl


Verhaal over
de binnenstad

NIJMEGEN - In kringloopwinkel Basta aan de Begijnenstraat 34 in Nijmegen vertelt Marjan Matthijsen op zaterdag 15 april een verhaal over de benedenstad van Nijmegen. De bijeenkomst heeft plaats van 14.15 tot 15.15 uur. Vrij entree. Extra inkomsten gaan naar goede doelen. Er is zelfgebakken taart te koop.

Ninjutsu bij
Bujinkan Saku Dojo in Nijmegen

NIJMEGEN - Bij Bujinkan Saku Dojo in de Hazenkamp Nijmegen beoefen je de unieke, traditionele Japanse krijgskunst van Ninja en Samurai. Balans, structuur en beweging zijn daarbij belangrijker dan spierkracht. Stoten/trappen, klemmen, rollen, (oefen)wapens, kata en basistechnieken komen aan bod.

De sfeer is vriendschappelijk en er wordt getraind met respect voor elkaar. Ben je 16+ en wil je een gratis proefles bijwonen, neem dan van tevoren contact op via: info@bujinkan-saku-dojo.nl. Training: dinsdag van 20.00-21.30 uur (zaal) en zondag 10.30-12.00 uur (om de week buiten). Meer weten? Kijk dan op www.bujinkan-saku-dojo.nl

Expositie 'Niets in het bijzonder'

NIJMEGEN - In LangeHezel46 in Nijmegen is van 1 t/m 23 april de expositie 'Niets in het bijzonder' te zien met werken van Ellen van der Velden. "Mijn werk is als mijn leven. Het is niet perfect, het is niet af en kan nog steeds alle kanten op. Ik schilder wat ik ervaar en wat ik voor me zie: niets in het bijzonder." 

Van der Velden koos voor de vrije kunst. Via haar acrylschilderingen op hout of canvas toont ze wat ze ziet en ervaart. Bekende vormen uit het dagelijks leven, in niet-alledaagse kleurcombinaties. 

LangeHezel46 - Ruimte voor Kunst - is gevestigd aan Lange Hezelstraat 46 in Nijmegen. Open vrijdag, zaterdag en zondag van 13.00 tot 17.00 uur. Van der Velden is vrijdag 7 en 14 april en zondag 23 april zelf aanwezig. Voor meer informatie kijk op: www.langehezel46.nl.