Medewerkers Britt en Priscilla bij een deel van de uitgebreide collectie.
Medewerkers Britt en Priscilla bij een deel van de uitgebreide collectie. Foto:

Bodywear Superstore Elst bestaat 1 jaar

'Fijne beleving, goede kwaliteit en prima service'

ELST - Bodywear Superstore opende een jaar geleden een filiaal in Elst. "We hadden reeds filialen in Duiven en Apeldoorn maar wilden heel graag ook een winkel tussen de bruggen van Arnhem en Nijmegen. De locatie in Elst is wat kleinschaliger dan de andere twee vestigingen. We hebben inmiddels een jaar kunnen kennismaken met onze klanten uit Elst en regio en ik mag wel zeggen dat het bevalt", aldus eigenaar Hendrik Versteeg. 

Door Marcel Witlox

"Onze derde winkel is een zeer goede toevoeging voor Elst en omgeving. En ook al is de consument vandaag de dag wat voorzichtiger, we hebben een mooi jaar achter de rug. Het is nu tijd om door te groeien." 

Topmerken

De collectie van Bodywear Superstore bestaat enkel uit topmerken. Voor dagelijkse basics voor dames en heren, corrigerend ondergoed, badmode, nachtmode; van comfortabel tot elegante setjes. 

"Mensen kunnen bij ons terecht voor een zeer uitgebreid assortiment dames- en herenonderkleding en ook voor bad- en nachtkleding. We hebben een breed assortiment en heel veel topmerken in huis. Naast hoge kwaliteit bieden wij een stuk beleving en een uitstekende service."

Klant kwaliteitbewust

"Onze klanten blijven vaak trouw aan een bepaald merk dat ze al jaren goed bevalt. Ze zijn daarom ook altijd nieuwgiering naar de nieuwste collecties. Bij onze klanten staat draagcomfort voorop. En daarvoor mag best wat betaald worden want ze zijn kwaliteitbewust bezig."

"Ze weten dat ze bij ons producten kopen waaraan ze lang plezier beleven. En natuurlijk luisteren wij altijd goed naar onze klanten zodat we snel kunnen inspelen op hun vragen en behoeften."

Versteeg vindt het jammer dat veel vrouwen zich tekort doen door het dragen van een slechtzittende bh. "Dat zal je na een bezoek aan ons niet overkomen. Wij geven deskundig advies en zorgen dat je als een blij mens de winkel verlaat. Opmeten, aanmeten, adviseren: al onze verkoopsters zijn daar een kei in."

"En dat een bh enkel zwart of wit is, is allang achterhaald. Kijk bij ons maar eens goed rond, de keuze is enorm, ook qua kleur en dessin." 

Actie        

Wie jarig is, trakteert. Zo ook Bodywear Superstore. Bij besteding van minimaal 50 euro bij Bodywear Superstore Elst ontvangt u een tegoedbon van 10 euro, in één keer te besteden bij Bakkerij Koenen aan de Kleine Molenstraat 8 in Elst (deze actie loopt van 28 maart t/m 15 april 2023).

Het filiaal in Duiven heeft een uitgebreide afdeling mammacare. Speciaal voor vrouwen die te maken hebben met borstprothese en zich weer op-en-top vrouw voelen met mooie lingerie op maat. "En ben je verknocht aan een bepaald merk? Geen enkel probleem. Onze eigen coupeuses kunnen alles op maat aanpassen." En bij Bodywear Superstore kunt u ook terecht voor prothese badkleding. "Voor een kennismaking met onze uitgebreide collectie en een fijne beleving bent u van harte welkom in onze winkels in Elst, Duiven en Apeldoorn. "


Bodywear Superstore
Halve Morgen 42 Elst
tel. 0481-204040
www.bodywearsuperstore.nl

BH enkel wit of zwart? Dat is allang verleden tijd.