Waalstappers pubquiz in de Ark van Oost

NIJMEGEN - Zin om mee te doen aan een pubquiz? Dat kan bij Waalstappers! Op zondag 16 april om 15.00 uur is er een pubquiz in de Ark van Oost aan de Cypresstraat in Nijmegen. Inloop vanaf 14.30 uur.

De quiz bestaat uit 6 rondes met elk 10 open vragen. Elke ronde is er een thema over iets Nijmeegs. De laatste ronde is een muziekronde en kan dubbele punten opleveren. De pubquiz staat onder leiding van Pieter Monté

Geïnteresseerd en meedoen aan de pupquiz? Aanmelden kan eenvoudig door je te registreren als abonnee op www.waalstappers.nl en je vervolgens aan te melden voor de pubquiz (vóór 10 april). Iedereen mag een half jaar gratis meedoen. Daarna kost een abonnement 28 euro per jaar. 

Voor mensen met een laag inkomen kan dit betaald worden vanuit de Meedoenregeling van de Gemeente Nijmegen.


Repair Café in Creatief Centrum Dukenburg

NIJMEGEN - Zaterdag 8 april is er van 11.00 uur tot 14.00 uur een Repair Café Dukenburg in het Creatief Centrum Nijmegen-Zuid aan Tolhuis 44-44 in Nijmegen. Gratis toegankelijk. Gereedschap en in beperkte mate materiaal om reparaties uit te voeren zijn aanwezig. De materialen die gebruikt worden voor een reparatie zijn verkrijgbaar tegen kostprijs. Een vrijwillige bijdrage wordt op prijs gesteld.


Meer info: tel. 024-3452113 of mail naar repaircafe@creatiefcentrumnijmegen-zuid.nl.