Gezocht: chauffeurs voor 4Daagse sportmasseurs

Algemeen Kort nieuws

NIJMEGEN - Het Nederlands Genootschap voor Sportmassage (NGS) is tijdens de 4Daagse van Nijmegen (dinsdag 18 t/m vrijdag 21 juli) aanwezig met 130 masseurs die meer dan 3000 massages uitvoeren. Niet alleen bij de start/finish maar ook op verzorgingsposten onderweg. Om de masseurs naar de verzorgingsposten onderweg te brengen, zoekt NGS nog chauffeurs.

Elke wandeldag ben je één van de twee chauffeurs (van een 9-persoonsbusje) die in de ochtend de masseurs naar vijf verzorgingsposten op de route brengt. In de middag haal je de masseurs weer op. Werktijden zijn verdeeld in twee shifts: 04.00 - 07.30 uur en 11.00 - 17.00 uur. Vanwege drukte op de route kan er worden afgeweken van de tijden waarop je klaar bent. 

De masseurs worden opgehaald en weer teruggebracht bij de Rooms-Katholieke Basisschool Montessori Nijmegen (Heyendaalseweg 6 in Nijmegen). 

NGS zoekt iemand die de weg in Nijmegen en omstreken goed kent. Je bent reeds beschikbaar op maandag 17 juli om met de andere chauffeur de routes alvast te rijden. Je vindt het geen probleem te rijden met een 9-persoonsbusje. Je ontvangt een onkostenvergoeding van 250,00 euro en alle maaltijden inbegrepen. Op vrijdag 21 juli afsluiting rond 18.30 uur met een BBQ. Je kunt desgewenst op de centrale locatie blijven slapen.

Contact

Geïnteresseerd of wil je meer informatie? Neem contact op met het NGS (Irene Welter of Danny de Beer), tel. 088 - 730 85 00 of info@ngsmassage.nl