Hond Kobus.
Hond Kobus. Foto:

Verhuisdier van de week

Algemeen

NIJMEGEN - Lieve en knappe Kobus (2) is op zoek naar de match van zijn leven.

Kobus is een ongecastreerde reu, die als straathond in Griekenland een moeilijke start van zijn leven heeft gehad.

Het geluk leek Kobus toe te lachen toen hij werd geadopteerd in Nederland, maar helaas bleek zijn adoptiegezin geen goede match met hem te zijn. Zodoende kwam Kobus in het pension terecht, waar hij alweer geruime tijd verblijft.

Kobus is ontzettend leergierig en vindt het fijn en leuk om geprikkeld te worden met hersenwerkjes en speuren. Dit geeft hem ook de nodige ontspanning en het zou leuk zijn als zijn nieuwe baasje hier ook actief mee aan de slag wil gaan met Kobus. Kobus geniet optimaal van wandelingen. Onverwachte situaties kunnen wat spannend zijn voor hem, maar met steun en positieve ervaringen opdoen, zie je hem groeien en zelfvertrouwen krijgen.

Zodra hij aan je gewend is, geniet hij van de aandacht en vindt hij het heerlijk om te stoeien, met de bal te spelen, maar ook om te knuffelen. We zijn op zoek naar een thuis voor Kobus, waar rust, regelmaat, vertrouwen, geduld, liefde en aandacht centraal staan. Benieuwd of Kobus bij je past? Maak een zoekprofiel aan op www.verhuisdieren.nl om te zien of jullie een match zijn.

Afbeelding
Afbeelding