Enkele leden van Toneelvereniging Molenhoek. (Foto: eigen foto)
Enkele leden van Toneelvereniging Molenhoek. (Foto: eigen foto) Foto: Toneelvereniging Molenhoek

Toneelvereniging Molenhoek brengt 'Roadtrip'

Toneel geïnspireerd op 'Hotel California'

MALDEN - Twee vrouwen en een man reizen allen apart over Route 66. Door een heftige storm zoeken ze een hotel voor de nacht. Maar wat is dit voor hotel? Waar staat het nou precies? En staat het er wel het hele jaar? Toneelvereniging Molenhoek brengt het toneelstuk 'Roadtrip', geïnspireerd op het lied Hotel California van de Eagles.

'Roadtrip', geschreven door Patrick Wolthuis, is een stuk met veel muziek. “De muziek is soms duister, soms verheffend, en speelt eigenlijk een belangrijk personage in dit stuk. Het is muziek die soms door de ziel trekt en die gecomponeerd wordt op maat van de gasten. Muziek die de gasten meevoert in de mysterieuze sfeer van het hotel. De tekst van het lied is de rode lijn van het verhaal”, vertelt regisseur Karine Craje. “Denk nou niet dat het muziektheater is want het is bovenal een toneelstuk met veel onverwachte en grappige situaties van drie mensen die in een onheilspellend hotel terechtkomen waar ze oog in oog komen te staan met hun eigen keuzes in het leven. En die vooral niet weten wat hun lot zal zijn.” Zoals de liedtekst van The Eagles: 'You can check out any time you like, but you can never leave.'

Roadtrip wordt opgevoerd zaterdag 22 en zondag 23 april in Gemeenschapshuis De Wieken in Molenhoek. Aanvang 20.00 uur. Kaarten 7,50 euro. Reserveren via toneelverenigingmolenhoek@gmail.com of tel. 06-20690624 (na 18.00 uur).