Hond Riff.
Hond Riff. Foto:

Verhuisdier van de week

NIJMEGEN - Wat een ongelooflijk lief en aandoenlijk snoetje heeft Riff toch. Riff is een ongecastreerd reutje (kruising Kooiker/Boerenfox) van 2 jaar oud die uitkijkt naar een gouden mandje.

Hij is ontzettend vrolijk, lief, slim en is dol op knuffelen.Riff is graag buiten en geniet intens van heerlijke wandelingen samen met zijn baasje.

Hij luistert goed en kan dus prima los meelopen tijdens het wandelen. Heel soms heeft hij wat hulp nodig als het ietwat spannend wordt voor hem.

Riff is een leergierig en pienter hondje, dus hij pikt de dingen snel op. Hij vindt het ook leuk om nieuwe oefeningen en trucjes te leren.

Nieuwe mensen kan hij soms nog wat spannend vinden, maar met veel liefde en geduld is zijn vertrouwen al snel gewonnen. Ook het alleen thuisblijven zal heel rustig opgebouwd moeten worden.

Riff zou ook prima bij een gezin met iets oudere kinderen geplaatst kunnen worden. Helaas kan het huidige baasje niet meer voor Riff zorgen en wordt er uitgekeken naar een nieuw liefdevol thuis voor hem.

Wie ontvangt dit lieve vrolijke kereltje met open armen en wil graag gezellig met hem op pad voor een heerlijke wandeling?

Ben je benieuwd of Riff bij je past? Maak dan een zoekprofiel aan op www.verhuisdieren.nl om te zien of jullie een match zijn.

Hond Riff.