Expositie Paynes Grey

NIJMEGEN - Schildergroep Paynes Grey treedt uit haar schaduw met een expositie in Atelier Beeldend Zijn aan de Molenveldlaan 142 in Nijmegen op zaterdag 22 en zondag 23 april.

Na 10 jaar aandringen komt schildersgroep Paynes Grey met een expositie. De groep ontleent haar naam aan de Engelse schilder Paynes , die een mysterieus soort grijs ontwierp. In de schilderswereld waarin kleur veelal de hoofdrol speelt, is het deze kleur die alles naar een ander niveau kan tillen. Paynes Grey mixt met alles en laat heldere kleuren spreken. Om een indruk te geven van wat in 10 jaar bijeen is geschilderd, nodigt de groep iedereen uit voor haar expositie in Atelier Beeldend Zijn van Marijke Kremers, boven in de Kraaijenhoffkazerne. Een greep uit het groepspalet: abstract en figuratief, authentiek, levenslustig en sensueel. 

Exposanten zijn Astrid Caminada; Grace Bagijn; Lisette Dissel; Marjo Maas; Martin van Gefften; Patty van der Knaap; Theo van Rijn; Will Wellen en Marijke Kremers. Opening zaterdag 22 april 15.30 uur. Zondag 23 april geopend van 11.00 tot 17.00 uur.