Mina Behtoei.
Mina Behtoei. Foto:

Rubriek De Mensen uit Nijmegen

NIJMEGEN - De Facebookpagina De Mensen uit Nijmegen portretteert mensen uit Nijmegen in woord en beeld om hen met elkaar te verbinden.

"Wat mij bezighoudt de laatste tijd is hoe wij als mensen met elkaar omgaan. Ik heb laatst een teleurstelling gehad gebaseerd op een leugen. Zo jammer dat we niet eerlijker zijn naar elkaar. Het is zo veel beter als we rekening houden met elkaar zodat dat we op elkaar kunnen blijven vertrouwen. De wereld is al heel triest en het leven is best moeilijk. Ik vind het belangrijk om goed en eerlijk met mensen om te gaan", aldus Mina Behtoei.  

"Verbinding zoeken met de ander is wat ik graag doe. Daarom ben ik ook mijn Atelier Kledingreparatie begonnen. Natuurlijk vind ik mijn werk leuk maar het is belangrijk dat ik hiermee ook een fijn contact met de mensen opbouw. Het maakt niet uit hoe oud of jong je bent, we hebben elkaar nodig. Zodat we fijn kunnen leven met elkaar. Zelf heb ik veel meegemaakt. Daarom weet ik ook hoe belangrijk het is om aardig tegen elkaar te zijn. Ja dat is eigenlijk ook mijn boodschap! Liever laat ik me niet kisten door teleurstellingen al word ik er soms wel verdrietig van. Maar ik wil in de mens en goedheid blijven geloven want ik ben een doorzetter en een overlever!”