Poes Elvina.
Poes Elvina. Foto:

Verhuisdier van de week

NIJMEGEN - Dit mooie en zachtaardige dametje heeft in Griekenland (waar ze geboren werd), de naam Elvina gekregen. Eenmaal in Nederland aangekomen werd ze omgedoopt tot Mina.

Mina is een ontzettend lief en aanhankelijk poezendametje (gesteriliseerd), die het allerliefst bij je op schoot ligt. Mocht ze niet bij je op schoot liggen, dan zoekt ze altijd fysiek contact door bijvoorbeeld haar pootje tegen je aan te leggen. Ook is ze ontzettend lief voor kinderen en is ze nieuwsgierig als er bezoek komt.
We zijn op zoek naar een liefdevol thuis voor Mina, waar geen andere katten wonen (ze kan andere katten zien als bedreiging en ze kan dan fel reageren om haar territorium veilig te stellen). Mina is gewend aan een leven binnenshuis en vindt dit ook helemaal prima. Ook vindt ze het leuk als haar baasje af en toe even met haar speelt (met een hengeltje).
Helaas kan Mina niet overweg met de andere kat in huis en daarom wordt er uitgekeken naar een ander huisje voor haar. Ben je op zoek naar een lieve, aanhankelijke, zachtaardige metgezel die graag bij je op schoot komt liggen? Kom dan snel kennismaken met Mina!

Ben je benieuwd of Mina bij je past? Maak dan een zoekprofiel aan op www.verhuisdieren.nl om te zien of jullie een match zijn.

Afbeelding
Afbeelding