Al 75 jaar vinden wij jouw nieuwe baan. (foto: Werkwijzer)
Al 75 jaar vinden wij jouw nieuwe baan. (foto: Werkwijzer) Foto: Werkwijzer

Werkwijzer al 75 jaar baanbrekend
in Nijmegen: Old Agency, Young Vibe!

NIJMEGEN - Als één van de oudste recruitmentbureaus van Nederland viert Werkwijzer dit jaar haar 75-jarig jubileum. Al 75 jaar is Werkwijzer dé arbeidsbemiddelaar van het Rijk van Nijmegen. Vanuit de thuisbasis in Nijmegen creëert Werkwijzer al jaren de meest verrassende matches.

Werkwijzer werd opgericht in 1948, kort na de Tweede Wereldoorlog, om werkzoekende studenten van de Katholieke Universiteit Nijmegen (de voorloper van Radboud Universiteit) te helpen bij het vinden van werk. Tot 1992 was Werkwijzer nog een stichting, nu een binnen zeer uiteenlopende sectoren opererend bedrijf met verschillende toonaangevende certificeringen.

"Werkwijzer is trots om als écht Nijmeegs bedrijf 75 jaar lang een belangrijke rol te hebben gespeeld in de lokale arbeidsmarkt," zegt directeur Olivier Lemckert. "We hebben tienduizenden mensen geholpen bij het vinden van een nieuwe baan en duizenden bedrijven geholpen bij het vinden van de juiste medewerkers. Wij kijken ernaar uit om ook de komende jaren nog vele mensen en bedrijven te mogen helpen hun doelen te kunnen bereiken."

Ter gelegenheid van het 75-jarig jubileum organiseert Werkwijzer verschillende acties. Zo hebben ze een jubileumkrant uitgebracht speciaal voor werknemers, werkgevers en werkzoekenden. Deze vind je op www.werkwijzer.nl/jubileumkrant.

Voor meer informatie over Werkwijzer en de diensten die zij aanbieden, kun je terecht op hun website www.werkwijzer.nl.