Moeder El Reuser-Lempers.
Moeder El Reuser-Lempers. Foto:

Hoera voor lieve moeder!

NIJMEGEN - "Zondag 30 april wordt mijn lieve moeder El Reuser-Lempers 82 jaar! Ze heeft in haar leven altijd klaargestaan voor iedereen. Tijdens haar werkzame leven was ze (hoofd-)kleuterleidster (eerst in Scheveningen, later op de Nutsschool Lankforst) en genoot van haar werk, dat eigenlijk meer een hobby voor haar was." 

"Na haar pensioen heeft ze heel wat jaren zelfstandig uitvaarten vanuit de Ontmoetingskerk in de Meijhorst verzorgd. Dit vrijwilligerswerk deed ze met volle overgave en was dan ook haar tweede roeping.
Sinds drie jaar woont m'n moeder in Zorgcentrum Huize Rosa, waar ze -zoals ze zelf zegt- een nieuw thuis heeft gevonden. Een mensen-mensen-huis, waar ze hulp krijgt, maar nog steeds voor anderen veel betekent.
Ik ben trots op en dankbaar voor zo'n moeder! Hoe mooi zou het zijn om op haar verjaardag een taart aan te mogen snijden van banketbakkerij Looijenga!", aldus Angelique Reuser, dochter van El Reuser-Lempers.

Kent u iemand die binnenkort jarig is en wilt u hem of haar verrassen met een lekkere reuzetaart? Laat het ons tijdig weten! De taart wordt beschikbaar gesteld door Banketbakkerij Looijenga uit Nijmegen. Mail een actuele LIGGENDE foto van de jarige (jpg-bestand). Vermeld de voor- en achternaam van de kandidaat, datum van de verjaardag en de leeftijd. Graag horen we ook namens wie we de jarige mogen feliciteren. Alleen de winnaar krijgt bericht. Graag opgeven via
redactie@brugnijmegen.nl. Stuur uw kandidaat op tijd in!