Afbeelding
Foto:

NEC week lang te vinden

in Stevenskerk

Gedurende de week van maandag 24 tot en met vrijdag 28 april (met uitzondering van Koningsdag op 27 april) organiseert N.E.C. diverse activiteiten in de Stevenskerk. De Stevenskerk biedt, ter ere van het 750-jarig bestaan van de kerk, dit jaar de kans om een uniek idee te huisvesten in de kerk. 

Vanaf de kick-off, op maandag 24 april om 12.00 uur bij de hoofdingang van de Stevenskerk, kunnen seizoenkaarthouders hun seizoenkaart verlengen in de Stevenskerk. De verlengingscampagne duurt tot en met woensdag 31 mei. Het verlengen van de seizoenkaart in de Stevenskerk biedt seizoenkaarthouders echter een unieke kans. Elke seizoenkaarthouder die zijn of haar seizoenkaart in de kerk verlengt krijgt de mogelijkheid op een 'sneak preview' op het nieuwe thuistenue voor seizoen 2023-2024.

Naast het verlengen van de seizoenkaart kan men in de kerk terecht voor het aanschaffen van merchandise in de N.E.C. Fanshop, een drankje in de brasserie van horecapartner YveY, is er een expositie van foto's van huisfotograaf Broer van den Boom én worden er gedurende de week verschillende activiteiten georganiseerd. Onderstaand vind je het programma van 'N Wèèkske Krupe! in de Stevenskerk:

Programma

'n Wèèkske Krupe!: 10.00 - 18.00 uur (met uitzondering van onderstaand programma).
Maandag 24 april 12.00 uur: Kick-off 'N Wèèkske Krupe! & start seizoenkaartcampagne
Dinsdag 25 april 13.00 uur: Dag van de Ouderen (N.E.C. Maatschappelijk)
Dinsdag 25 april 18.30 uur: N.E.C. Late Night & Jarda Podcast #150
Woensdag 26 april 14.00 uur: Kidsclub middag
Donderdag 27 april: Gesloten i.v.m. Koningsdag
Vrijdag 28 april 15.00 uur: Grootste VrijMiBo van Nijmegen