Enkele leden van Nijmeegs Vrouwenkoor. (Foto: PDvL)
Enkele leden van Nijmeegs Vrouwenkoor. (Foto: PDvL) Foto: PDvL

Gezocht: projectkoorleden

NIJMEGEN - Wil je eens proberen hoe het is om in een vrouwenkoor te zingen? Het Nijmeegs Vrouwenkoor zoekt projectkoorleden voor het 40 jarig jubileumconcert.

Liederen uit landen rond de Oostzee staan op het programma. Melancholische melodieën, liederen met veel ritmiek en volksliedjes wisselen elkaar af. Het concert is zondag 12 november om 15.30 uur in de Maranathakerk in Nijmegen.

De repetities starten 5 juni In de kapel van het Oud Burgeren Gasthuis aan de Professor Cornelissenstraat 2 in Nijmegen en zijn steeds op maandag van 20.00 tot 22.00 uur. Er zijn in totaal 15 repetities, één generale en één optreden. Deelname kost 60 euro. Je krijgt hiervoor bladmuziek (te leen), oefenbestanden en koffie/thee in de pauze. 

Je kunt je tot 30 mei via de website aanmelden (o.v.v. je zangstem). Na aanmelding ontvang je bladmuziek en muziekbestanden zodat je ook thuis je partij kunt instuderen. Op 5 juni word je voor het eerst verwacht en zing je mee met het koor. De dirigent en een koorlid beoordelen of je stem past binnen ons koorproject (door middel van wat oefeningen en stukje voorzingen). Voor meer informatie en aanmelden ga naar:
hetnijmeegsvrouwenkoor.dds.nl