Demoteam pakt de eerste prijs bij NK hiphop van UDO.
Demoteam pakt de eerste prijs bij NK hiphop van UDO. Foto:

Eerste plek voor demoteam uit Nijmegen/Arnhem

Dancecrew True Dedication is kampioen

NIJMEGEN - Zondag 23 april was het zover: het NK hiphop in Eemnes van United Dance Organisation (UDO). In totaal 24 crews streden om de eerste plek in de categorie ‘under 18’.

Met grote spanning werd er afgewacht welke teams het podium mochten betreden. Nadat vier van de top vijf teams bekendgemaakt waren, was daar het verlossende woord: True Dedication, de dancecrew van dansschool MaxStudios uit Schuytgraaf (Arnhem) en Dukenburg (Nijmegen), is Nederlands kampioen!

In mei zal het team, bestaande uit één jongen en 14 meiden tussen de 12 en 16 jaar, strijden op het EK in de plaats Kalkar in buurland Duitsland. 


Gezangen uit Slavisch-Byzantijnse traditie 

NIJMEGEN - Het Nijmeegs Byzantijns Koor o.l.v. Svetlana van Wielink verzorgt zondag 7 mei een concert met gezangen uit de Slavisch-Byzantijnse traditie. 

In de Groenestraatkerk aan de Groenestraat 229 in Nijmegen klinkt muziek uit de goddelijke liturgie, de Paasliturgie en de Vespers. Aanvang 15.00 uur, kerk open om 14.30 uur. 

Kaarten in de voorverkoop 12,50 euro. Reserveren kan door een email te sturen naar secretaris@nijmeegsbyzantijnskoor.nl of via de koorleden. Kaarten ook verkrijgbaar in de kerk, dan kosten ze 15,00 euro. Inclusief consumptie na afloop. 

Voor meer info kijk op website www.nijmeegsbyzantijnskoor.nl




Bingo

GROESBEEK - Vogelvereniging De Gekleurde Zanger uit Groesbeek houdt zaterdag 6 mei weer een bingo met prijzen als vleesschalen, fondueschalen, rollades en een supervleesschaal.

De bingo is in Wijkcentrum Op de Heuvel aan de Ericastraat 39 in Groesbeek. De zaal is open om 19.00 uur en de bingo begint om 20.00 uur. Er worden 18 rondes gespeeld en één super ronde. Een grote kaart kost 10 euro. 

Afbeelding