Wandelcoaching. (Foto: Leerwerkloket Rijk van Nijmegen - Fieka Kerkhof)
Wandelcoaching. (Foto: Leerwerkloket Rijk van Nijmegen - Fieka Kerkhof) Foto: Leerwerkloket Rijk van Nijmegen (Fieka Kerkhof)

Wandelend loopbaanadvies

NIJMEGEN - Wil jij al wandelend werken aan jouw loopbaanvraag én wil je samen stappen zetten? Loop dan mee met de wandelcoaching van Leerwerkloket Rijk van Nijmegen. De wandelcoaching is voor iedere inwoner van het Rijk van Nijmegen en is gratis.

Tijdens de wandelcoaching word je begeleid door twee loopbaanadviseurs van het Leerwerkloket en wandel je samen met maximaal 5 andere deelnemers in Nijmegen om te werken aan jouw loopbaanvraag en -doel. In tweetallen zal je elkaar vragen stellen en ga je korte opdrachten uitvoeren.

Heb jij vragen zoals: Welke richting wil ik op met mijn loopbaan? Wat past goed bij mij en waar word ik enthousiast van? Hoe kan ik mijn loopbaandoel bereiken? Meld je dan kosteloos aan voor de wandelcoaching op donderdagen 11 mei, 1 juni, 22 juni of 13 juli. De wandeling is van 09.30 uur tot 11.30 uur. Aanmelden via rijkvannijmegen.leerwerkloket.nl.