Expositie 'Volle Maan':
fotografie van Helen Arenz

NIJMEGEN - Op vrijdag 12 mei opent in ZaadeL Makerij aan de Coehoornstraat 71 in Nijmegen de tentoonstelling 'Volle maan' met fotografie van Helen Arenz. 

Na de inloop met een welkomstdrankje is er om 17.30 uur een introductie door Ingeborg Laninga, eigenaar van ZaadeL Makerij en draagt kunsthistoricus Karin van Lieverloo haar reflectie op het werk van Helen Arenz voor. Daarna is de ruimte voor ontmoetingen en overpeinzingen bij de tweemaandelijkse ZaadeL-borrel. Entree gratis.

Ruim dertig werken van de Nijmeegse fotograaf Helen Arenz worden van 12 mei tot en met 5 juli tentoongesteld bij creatieve smeltkroes ZaadeL Makerij in Nijmegen-Oost. In de expositie 'Volle maan' geeft Arenz zichzelf bloot zonder dat zij zelf expliciet te zien is. Haar zelfportretten zijn sferische, vaak nachtelijke weergaven van landschappen, bomen en dieren die een persoonlijk proces van verandering en bevrijding symboliseren. 

De fotografie 'laat haar helen, plaatst pijn in perspectief en ontwikkelt haar zelfbeeld'. Bij ZaadeL Makerij toont Arenz niet alleen haar foto’s, maar ook zichzelf. Open dinsdag t/m zaterdag van 10.00 tot 17.00 uur en op donderdag tot 20.00 uur.