Erik Bouwmeister in volle inspanning tijdens tijdrit Dijk.
Erik Bouwmeister in volle inspanning tijdens tijdrit Dijk. Foto: Chris Burgemeester

Tijdritten rijden met TWC 't Verzetje

BEMMEL – Altijd al eens een tijdrit willen rijden? Dan is nu je kans want Toer- en Wielerclub ’t Verzetje uit Bemmel houdt elk jaar drie tijdritten en stelt die voor het eerst open voor niet-leden. De vereniging wil daarmee ook andere wielrenners vanaf 18 jaar uit de regio de kans geven om eens de strijd tegen de klok aan te gaan. 

De eerste rit is op zondag 14 mei en gaat over een afstand van 7,5 kilometer. Hoewel deze tijdrit De Heuvel heet, is de route vrijwel vlak. Deelnemers kunnen zich melden bij het clubhuis van ’t Verzetje aan de Sportlaan 1b in Bemmel. Daar is om 09.00 uur het vertrek, deelnemers rijden gezamenlijk naar de start. De winnaars worden na afloop gehuldigd in het clubhuis.

Reichswald

De tweede tijdrit wordt op zondag 2 juli gehouden en heet Reichswald. Het parcours is 12 kilometer lang en glooiend en gaat door het Reichwald. De vertrektijd is die dag om 08.00 uur. 
De derde tijdrit van dit jaar is op zondag 3 september. Deze rit heeft als naam Dijk meegekregen en voert van horecazaak Baiana (voorheen De Sprok) naar Angeren, over ongeveer 19 kilometer.

Aanmelden

Wil je meedoen, schrijf je dan snel in via de website van ’t Verzetje: www.twctverzetje.nl/account/aanmelden. Deelname is gratis. 

Wie vragen heeft kan die stellen via wedstrijden@twctverzetje.nl