Dag van de Nieuwbouw

NIJMEGEN - Voor iedereen die wel eens nadenkt over een nieuwbouwwoning opent ontwikkelaar VanWonen op zaterdag 13 mei haar deuren in Nijmegen. Alle nieuwbouwwoningen die VanWonen op dit moment in verkoop heeft, zijn te bekijken. 

Er zijn impressies van de woningen te zien, er zijn verkoopbrochures om mee te nemen, en er is alle gelegenheid om met de medewerkers van het Team VanWonen in gesprek te gaan. Kinderen zijn van harte welkom, voor hen is er een creatieve activiteit.

Tijdens de Dag van de Nieuwbouw staat een flink aantal VanWonen-projecten in de schijnwerpers. Uiteraard veel Nijmeegse projecten zoals Lents Buiten Oost, Homestead en Hart van de Waalsprong.

Arnhem

Daarnaast geeft VanWonen ook het podium aan projecten in Arnhem zoals Overbos, Tuyn en woontoren Nelson. Bijzondere aandacht is er voor het Arnhemse project Wonen in Ent. VanWonen ontwikkelt hier 56 woningen. Uniek voor Schuytgraaf, maar ook verder daarbuiten. Duurzame en energiezuinige woningen op een schitterende plek. Midden in het groen, grenzend aan het rivierenlandschap met alle voorzieningen om de hoek. VanWonen laat in Nijmegen ook actuele projecten zien die iets verder weg liggen, zoals Kernhemmerpark in Ede en OpZuid in Soest.

Tijdens de VanWonen Dag van de Nieuwbouw zijn ook hypotheekadviseurs van FRITS en Rabobank aanwezig om vrijblijvend alle mogelijke vragen over hypotheken te beantwoorden.

De VanWonen Dag van de Nieuwbouw is op zaterdag 13 mei van 10.00 tot 14.00 uur aan het Thermionpark 5 in Nijmegen. 

Kids

VanWonen zorgt voor een creatieve activiteit voor kinderen tussen 10.30 en 12.30 uur, geschikt voor kinderen vanaf 5 jaar.

Nieuwste trance track Nijmeegse producer 

NIJMEGEN – De Nijmeegse producer Emiel333 wil trance naar een hoger niveau brengen met zijn nieuwe release op 28 april. Als opkomend producer in de elektronische muziekwereld, kondigt hij vol enthousiasme de release aan van zijn nieuwe single ‘FUCKIN’. 

"Deze energieke en opwindende track belooft een emotionele reis te zijn voor fans van trance muziek, met meeslepende beats, betoverende synths en euforische vocalen."

Emiel333 heeft met zijn kenmerkende geluid en gevoel voor ritme de perfecte balans gevonden tussen emotie en opwinding. Emiel heeft zijn passie voor muziek al jarenlang gevolgd en kan hierin volledig zijn gevoel kwijt. ‘’Ik wilde een catchy dance song maken en ben van mening dat mijn track een hit kan worden’",  aldus Emiel.

Met de release van ‘FUCKIN' is Emiel333 klaar om de wereld van elektronische muziek te veroveren en te inspireren. Deze single zal beschikbaar zijn om te streamen en te downloaden op alle belangrijke platforms, zoals Spotify en Apple Music Emiel333 nodigt iedereen uit om de track te beluisteren en hem te laten weten wat ze ervan vinden.

Voor meer informatie kijk op
www.instagram.com/emiel333