Koor Surplus zoekt projectzangers

Algemeen Kort nieuws

NIJMEGEN - Koor Surplus viert 18 november haar 20-jarig jubileum met een concert. Dat concert markeert tegelijkertijd het afscheid van José Doodkorte die als oprichter, inspirator en dirigent van Koor Surplus al die jaren prachtige concerten ten gehore heeft gebracht in Nijmegen en omgeving. Voor dat jubileumconcert zoekt het koor ondersteuning van tenoren en bassen. 

De repetities vinden plaats op dinsdagmiddag (13.30-16.00 uur) in De Ark van Oost aan de Cipresstraat 154 in Nijmegen. Tijdens een stemtest wordt bepaald of gastzangers alle repetities (van 22 augustus t/m 18 november) bijwonen of dat een beperkt aantal repetities voldoet. Er zijn geen kosten verbonden aan deelname. 

Zing mee met Koor Surplus om José Doodkorte een spetterend, memorabel jubileum- en afscheidsconcert te laten dirigeren. Inschrijven (vóór 4 juli) via www.koorsurplus.nl onder ‘koorleden gezocht’/’aanmeldformulier’ met vermelding zang- en koorervaring. Voor inichtingen en aanmelding kunt u ook contact opnemen via secretaris@koorsurplus.nl.