Stichting Kleurfabriek zoekt penningmeester

Algemeen Kort nieuws

NIJMEGEN - Stichting Kleurfabriek is een vrijwilligersorganisatie die sinds 2015 activiteiten organiseert voor kinderen, jongeren en vrouwen op het asielzoekerscentrum (AZC) in Nijmegen. De stichting is nu op zoek naar een nieuwe penningmeester. 

Als penningmeester houd jij toezicht op alle financiële zaken rondom de Kleurfabriek. Denk hierbij aan het beheren van de boekhouding en zakelijke rekening. Je neemt deel aan de bestuursvergaderingen (welke in ieder geval vier keer per jaar plaatsvinden) en bepaalt samen met je collega-bestuursleden waarop de organisatie zich moet focussen om effectief te zijn en de stichting verder te brengen. 

Taken: bijhouden van het kasboek/rekening; bijhouden documentatie rondom bonnen/facturen; overzicht bijwerken binnengekomen subsidies; financieel jaarverslag en begroting opstellen; verrichten van betalingen aan vrijwilligers; overige financiële administratie verwerken.

“Wat wij bieden is een belangrijke rol in een maatschappelijke organisatie, leuke en gezellige collega-vrijwilligers, je levert een mooie bijdrage in de ontwikkeling van de Stichting en er zijn mogelijkheid tot meedraaien met de activiteiten van de Kleurfabriek”

Ben jij maatschappelijk betrokken, bekend met financiën en heb je affiniteit met de doelgroep? Reacties naar: info@kleurfabrieknijmegen.nl.

Meer informatie over Stichting Kleurfabriek Nijmegen: https://www.kleurfabrieknijmegen.nl/