Accordeonspeler tijdens De Nacht van de Ommetjes.
Accordeonspeler tijdens De Nacht van de Ommetjes. Foto: Jacqueline van den Boom

Gezocht: talenten voor Nacht van de Ommetjes

Algemeen

NIJMEGEN - De Nacht van de Ommetjes is hét jaarlijkse wandelevenement in Nijmegen, waarbij in verschillende wijken ommetjes worden gemaakt. Onderweg worden deelnemers getrakteerd op verhalen, kunst en optredens. De Nacht van de Ommetjes zoekt mensen die hun talent willen tonen op zaterdagavond 7 oktober.

In een groot aantal Nijmeegse wijken wordt op zaterdag 7 oktober tussen 20.00 en 22.00 uur gewandeld. Vrijwilligers uit de wijken organiseren de wandelingen. Samen gaan ze op zoek naar bijzondere plekken, mooie verhalen uit de buurt en mensen die willen optreden. Zij stippelen een route uit en doen de publiciteit. De overkoepelende organisatie zorgt voor posters en stelt een klein organisatiebudget ter beschikking. Deelnemen is gratis. 

Lijkt het je leuk om een instrument te bespelen voor publiek? Wil je een nummer spelen met je band? Schrijf je verhalen en wil je die graag voordragen? Of heb je een ander creatief talent dat je graag tentoon stelt op de Nacht van de Ommetjes? Meld je aan via info@denachtvandeommetjes.nl en vermeld daarbij in welke wijk je wil optreden. 

Meer informatie op www.denachtvandeommetjes.nl.