Jack.
Jack. Foto:

Verhuisdier van de week

NIJMEGEN - Deze knappe kruising Shiba Inu/Jack Russel (gecastreerd reutje) is 9 jaar oud en luistert naar de naam Jack.

Voor dit zeer energieke, speelse, leuke en lieve kereltje, wordt er uitgekeken naar een plek waar hij de liefde, zorg en aandacht krijgt die hij nodig heeft en waar zijn baasje(s) er regelmatig op uit wil(len) gaan met hem. Jack houdt namelijk enorm van wandelen in het bos.

Ook kan hij genieten van lekker luieren in het zonnetje, maar hij vindt het ook leuk om te knuffelen en te stoeien met bijvoorbeeld zijn baasje(s). Jack is een echte allemansvriend en kan het met mensen (ook kinderen, als ze rustig met hem omgaan) en andere soortgenootjes prima vinden. Als er bezoek komt, dan is hij altijd enthousiast en nieuwsgierig. We denken dan ook dat Jack het beste op zijn plek is in een huishouden zonder kinderen. Wellicht dat het goed zal gaan met wat oudere kinderen, mits zij weten hoe met honden om te gaan.

Wie sluit dit lieve kereltje in zijn/haar armen en vindt het ook fantastisch om heerlijke wandelingen te maken samen met Jack?

Ben je benieuwd of Jack bij je past? Maak dan een zoekprofiel aan op www.verhuisdieren.nl om te zien of jullie een match zijn.

Afbeelding