Acteur Lard Adrian. (Foto: Gerard Verschooten)
Acteur Lard Adrian. (Foto: Gerard Verschooten) Foto:

Muziektheater ‘En Toen Thuis’ bij Eikpunt

LENT - De Nijmeegse Theatergroep Greppel speelt zaterdag 20 mei muziektheater 'En Toen Thuis' bij Woongemeenschap Eikpunt in Lent. De bewoners krijgen een intieme muziektheatervoorstelling te zien, net voorbij hun eigen voordeur. Publiek van buitenaf is ook welkom. 

'En Toen Thuis' is een bijzondere samenwerking tussen acteur Lard Adrian en accordeonist Oleg Fateev. Samen verbinden ze muziek met taal, hoofd met hart. 

'En Toen Thuis' biedt doorkijkjes naar de magie van het leven, vanuit een ietwat vervreemdende woonkamer. In de voorstelling volg je Ben, nadat hij een moedig besluit heeft genomen: hij heeft ontslag ingediend. Na een periode van opluchting en vrijheid rijzen de grote levensvragen op. Zijn gedachtestroom vertrekt vanuit verbazing over het universum, struikelt over een leeg pak cornflakes en komt terecht bij de kwantumfysica. Ontdekt hij iets in het leven, of verliest hij zijn grip erop? Wordt hij gek? 

"Ik ben op zoek gegaan naar hoe we humor, inhoud en diepgang kunnen brengen”, vertelt Lard Adrian. "En Toen Thuis is een persoonlijk verhaal, met prachtige muziek van Oleg Fateev.” Adrian speelde bij verschillende theatergroepen. Fateev werkte samen met internationale muziek- en theatergroepen en artiesten. 

En Toen Thuis, 20 mei 20.00 uur bij Woongemeenschap Eikpunt aan Duitslandstraat 4 in Lent. Meer info en kaarten: tggreppel.nl.


Oleg Fateev in En Toen Thuis